Køb cannabis olie i flydende dråbeform

Køb cannabis olie i flydende dråbeform

Det er begyndt at være mere normalt at købe cannabis olie som privat forbruger. Det er der flere grunde til, og der kan derfor også være mange grunde til, at du enten køber det eller overvejer at gøre det. Det er i høj grad blevet nemmere, og der er også kommet meget mere information om det, så du som forbruger bedre kan handle på markedet.

Når du køber cannabis olie, eller hvis du overvejer at prøve det, er det mest almindeligt at vælge den i flydende dråbeform. Det er samtidig en nem måde at indtage det på. Dog findes der flere forskellige måder, du kan gøre det på. En af de gode ting ved at indtage cannabis olie i denne form er også, at du nemt at dosere den. Til at starte med, kan det være svært at vide, hvor meget du skal indtage af gangen. Her må du prøve dig frem, indtil du finder ud af, hvad der fungerer bedst for dig. Det vil være forskelligt fra person til person. Du kan eventuelt starte med en lille dosering og så langsomt øge derfra.

Indtagelse af cannabis olie

Når cannabis olie indtages i flydende dråbeform, så bliver den hurtigt optaget i kroppen. Det skyldes, at den netop er flydende, og kroppen skal derfor ikke bruge tid på at nedbryde en masse, inden det kan optages. Du kan vælge at indtage cannabis olie direkte i munden, hvor du placerer den under tungen. På den måde vil det være meget hurtigt for kroppen at optage olien, og du vil hurtigt kunne fornemme, hvilken virkning den har på dig.

Du kan også vælge at indtage cannabis olie ved at tilsætte den i mad. Det er ikke alle, der bryder sig om at få olien direkte i munden, men der er altså heldigvis andre måder at gøre det på. Optagelsen i kroppen vil ikke være lige så effektiv på denne måde. Det vil nemlig tage lidt ekstra tid for kroppen. Men det er et godt alternativ for dem, som af den ene eller anden grund ikke ønsker at indtage cannabis olien direkte i munden.

Nem dosering af cannabis olie

Når du køber cannabis olie i flydende dråbeform, vil der være en indbygget pipette i flasken. Det betyder, at det bliver nemt for dig at tilpasse mængden. Derfor kan du også nemt skrue op og ned for styrken, alt efter hvad du finder behageligt og godt for dig. Hvis du ikke har prøvet det før, skal du nok lige vænne dig til smagen. Her kan det være, at du blive nødt til at indtage den sammen med andre madvarer, da især eftersmagen kan blive hængende i munden i et stykke tid. Hvis du gerne vil indtage den direkte i munden, kan du vælge at skylle efter med noget andet for at få smagen væk. Det kan du godt gøre, men du skal være opmærksom på, at det vil nedsætte optagelsen i kroppen. Derfor er det bedst bare at vente.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *