Support 24/7

Service hverdagen .

Tilbud
 • thumb 0
 • thumb 1
 • thumb 2
 • thumb 3
 • thumb 4
 • thumb 5

Transplanterede hår Silikone sex Dukker til mand Troso Metal Skelet Voksen Dukker Full Body Mundtlig Love Doll for mænd sexdoll Røde Vinkel

kr3 364.83

kr6 008.62

Status :På lager

Tags

Tags: real doll real, nanoblock, adult sex dukker gratis fragt, sex legetøj, silikone sex dukker tungen, erotisk penis ring, sexet hoved dukke, genfødt, 13 bjd dukke, skimmel.

 
 

Kære køber, er Vi lover, at vi vil give den 100% samme dukke som følgende billede.Vores Butik-Rød Vinkel give dukkerne med høj kvalitet og nægter at fremstille dukkerne med lav kvalitet for alle produkter i vores butik, har bestået CE-certificering.Sex legetøj give dig funktioner og tjenester af en ægtefælle eller en ægtefælle eller partner og give alle glæder for dig i dit soveværelse.Din ægtefælle eller partner nogle gange kan det ikke tilfredsstille dig, når du ønsker at tage action i soveværelset.Således,at den bedste løsning er at bruge silikone dukker.Du bedes holde sig i kontakt med os, hvis du har en forespørgsel med henblik på at sikre, at du får en tilfredsstillende og drøm dukker.Tak!

Om Logistik: 1.Afsendt fra koreanske lager: om 3-5 dage til at ankomme 2.Afsendt fra Kina til russisk: om 20-55 dage til at ankomme 3.Afsendt fra Kina til USA,storbritannien,Tyskland,Frankrig,Polen,tjekkiet,Spanien,Italien,belgien,Danmark,Luxembourg,Holland,Kroatien,Slovakiet,Slovenien,Finland,Monaco, norge, Østrig,Sverige,Grækenland,Irland,Portugal,Estland,Letland,Litauen,Rumænien,Ungarn,gratis forsendelse, om 3-15 dage til at ankomme.Når du placerer din ordre, kan du efterlade en besked i Bemærkninger med følgende oplysninger: Hud Farve + øjenfarve+hair Style+Stående Mulighed(ikke-stående ), Hvis du ikke efterlade nogen besked til os, vi vil som standard, at du vil kræve den samme dukke som i vores reklame billeder.Vene indstilling skal være betalt ekstra,og Det tøj på foto, ikke sendes, som kun bruges til at hjælpe shotting effekt.hvis du har brug for ,pls kontakte os!

FAQ

Q: Vil de dukke hud pletter?

A: dollrsquos hud, selv holdbare og modstandsdygtige over for flænger, rifter, og pletten er ikke uovervindelig.Du bør være omhyggelig med at holde din dukke væk fra mørkt stof og stramt tøj.Hvis du kan lide mørkt tøj skal du være sikker på at vaske det, inden du lægger det på din dukke, og sørg for at du ikke gemme hende med det tøj på.Det bedste tøj til dukkerne er lys farve, løs montering af tekstiler.

Q: Kan SEXYE Dukker komme med en garanti for?

A: på Grund af arten af det produkt, vi kan ikke acceptere afkast.Men vi står bag vores produkt, og gøre hvad vi kan for at tilfredsstille vores kunder

Q: Hvad er din returret?

A: Selv om wersquod gerne til fuldt ud at tilfredsstille alle vores kunder, vores firma politik er: ALLE SALG ER ENDELIGE.Men vi anbefaler, at du læser det utal af muligheder for at ændre din SEXYE dukke.Du kan ændre hans eller hendes tøj, bytte hans eller hendes paryk, anvende visse former for kosmetik, og endda ændre hans eller hendes ansigt.

Forsendelse

1. Vi accepterer ikke PB MAX-adresse , og kun leveres til bekræftet ordre adresse, din ordre adresse,bestilte, og leveringsadressen kan ikke ændres efter varen leveret.

2. Dukke kræver 2 - 3 dages behandlingstid + 4 - 13 dage til forsendelse = 2 uger samlede leverings tid (anslået).

3. Vi forbeholder os retten til at bestemme den bedste leveringsmetode og transportøren til rådighed.

Beskytte Privatlivets Fred

1. Dit privatliv er vores vigtigste mål.Alle pakker leveres i diskret emballage (en helt almindelig karton); desuden kunde detaljer er forseglet i vores privacy policy.

2. Der er ingen specifikke betegnelse eller mærkning på boks, der viser indholdet indeni.

Bestil Aflysninger & Restitutioner

1. Så snart du placerer din ordre, vil du modtage en ordrebekræftelse e-mail.Det betyder, at vi har modtaget din ordre i vores system, og forhåndsgodkendt dit kreditkort til købet.

2. En gang modtage din ordre, vil vi starte fremstillingen af din dukke.Alle SEXYE dukker er custom-made, produktion tid er fra 3 til 7 dage, før den skibe ud fra den producent, og det tager normalt 2 uger i shipping forsendelse.Du kan forvente, at den samlede produktion og forsendelse er tid til din drøm dukke til at være ca 3 uger (faktiske tid kan variere afhængig af levering placering).

3. På grund af ferie, fester eller uundgåelige omstændigheder, forsinkelser kan opstå under fremstilling og forsendelse af produktet.

Da dette er en brugerdefineret produkt skabt til dig, vil din ordre ikke blive annulleret, uanset årsagen, SALG ER ENDELIGE.Hvis du ønsker at ændre, redigere eller opgradere den rækkefølge, du er nødt til at nå ud til os i 24 timer fra den dato og tidspunkt for køb i for at anmode om ændringer og for at se, om de ændringer, der er mulige, ekstra gebyrer, kan blive opkrævet afhængigt af din anmodning.

Garanti & Skader

1. På grund af arten af dette produkt, er det ikke muligt for os at give en ombytning eller tilbagebetaling, da der er flere problemer såsom hygiejne.Forstå venligst, at dette er normal praksis inden for sex dukker industri.

2. Hvis dit produkt eller nogen del, der er beskadiget under forsendelse, og feltet har synlige skader VÆR venlig IKKE at kvittere FOR PAKKEN, og du skal åbne en klage til forsendelse luftfartsselskab som, at der sandsynligvis er sket under forsendelsen.Efter dette, bedes du rapportere til os, så vi også kan eskalere det.Papkasser og selv Flyvning Sagen kan få ridser eller få stykker under forsendelsen, da de fleste produkter er tunge.Bedes du rapportere til rederiet, hvis du kan se synlige problemer på max.

3. Hvis produktet har nogen spørgsmål, bedes du sende billeder til os, og vi vil vurdere spørgsmålet med henblik på at levere en løsning, det vil afhænge af karakteren af hændelsen.Hvis problemet var forårsaget af os eller vores producenter, som vi vil tage sig af det.

4. Vi tror på, at alle vores produkter er af høj kvalitet, og vores sex dukke fremstilling partnere har alle været omhyggeligt screenet for at sikre, at de kan overholde de høje standarder, vi er kommet til at forvente.Hvis du har nogen klager eller utilfredshed, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan gøre vores yderste for at give nogen forslag eller tips, der kan være i stand til at løse problemet.Vi sætter pris på alle tilbagemeldinger så godt, som det kan hjælpe os med at arbejde med vores producenter, for at undgå en gentagelse af disse spørgsmål i fremtiden.


 • Materiale: Silikone og med Metal Skelet
 • Funktioner: For bryst-sex, vagina ,anus sex
 • Model-Nummer: Yun Rigtige Dukker
 • farve: Naturlig og Brun
 • Omfatter: 1 x sex dukke, 1 x undertøj
 • Element Type: Sex Dukker
 • Pakke: Fast kasse med polyfoam
 • Højde: 149cm til 169cm sexdoll
 • Mærke: REDANGLE
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Lover: 100% samme som billede dukke produkt
 • Egnet: Mannequiner, Masturbation, Cosplay, Ledsage
 • Fordel: sikker, blød, glat, fast føler, ingen mærkelig lugt

THE parcel is secretly and privary, arrive on time ,good service, good reccommend.

Shaliniarora 6 (2021-02-05)

The hair is transplanted, very vivid and looks like a real human face. I like her.

Mashanow Igor (2020-10-12)

Skriv en anmeldelse!

1 2 3 4 5
Kvalitet
Pris