Support 24/7

Service hverdagen .

Tilbud
  • thumb 0
  • thumb 1
  • thumb 2
  • thumb 3
  • thumb 4
  • thumb 5

DSGS SunDINGWireless Cykel Cyklus Computer Hastighed Kadence Sensor Sunding SD-Magnet Cykel Kilometertæller Bluetooth-Road Vandtæt Spe

kr76.40

kr100.55

Status :På lager

Tags

Tags: sunding cykel computer, taske bicycl, bryton speed sensor ant, disk montere, kymco speedometer magnet, cyklus hastighed sensor zwift, cykel bluetooth, magnetic generator bicycle, sunding ant, bag bike roswheel.

 
 

SPECIFIKATION: Cykel combo sensor (medfølger kadence-sensor og en speed sensor) tillægger kæde ophold på din cykel for at hjælpe dig med at spore din hastighed og kadence præcist;Egnet til iOS 6 system-og frem for Android, 4.3 system og derover, med Bluetooth 4.0-funktionen modeller;

Vandafvisende design gør det benyttes i regnfulde dag;

Kompatibilitet: kan parring med en Bluetooth-computer og kompatibel med iPhone 4S/5/iPod Touch 5/iPad 3/4/Mini, osv.

VÆSENTLIGE BEMÆRKNINGER: ikke slippe en cykel sensor eller det objekt på serveren stød;udsæt ikke batteriet for ekstreme temperaturer og fugt;Bruges fortyndet neutralt på en klud til at rengøre det.

Farve: Sort

Materiale: ABS

Cykel-kode: SD-518 55*60*13mm

Pakkens Indhold:

1 * trådløst cykel speed sensor

2 * pakning

1 * rim magnet

1 * krank magnet

1 * CR2032 batteri

4 * kabel uafgjort

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 7 dage, når din?betalingen er gennemført.

Vi gør ingen uarantee leveringstid på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.

Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.

Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.

Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at

få omkostningerne af en skade eller et tab.Køberen vil være ansvarlig

for den shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning.

Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer forsendelsesomkostningerne for

vende tilbage.

Vi leverer også 12-monthfree vedligeholdelse.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for costsof de dele, der skal udskiftes.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.

Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.

Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer

og give dig den bedste kundeservice.


  • Stopur og Tilbehør: Andre
  • Mærke: ROSWHEEL
  • Model-Nummer: Cykel Computer

Skriv en anmeldelse!

1 2 3 4 5
Kvalitet
Pris