Support 24/7

Service hverdagen .

Tilbud
  • thumb 0

Helt Ny Membran Tastatur til FAGOR 8055 CNC8055i/En betjeningspanel

kr419.38

kr441.45

Status :På lager

Tags

Tags: cnc fagor, esp8266 sensor skjold, 433mhz tastatur, 5v arduino relæ, Fagor, marco kontrolpanelet, bilen usb-nøgle, delux t11, obeh kontrolpanelet, fagor dele.

 
 

Salgsargument

Kan yde en test video, Alle de produkter, 90dag garanti Vi er en stor producent af industrielle LCD-display og touch-skærme.Vi har været aktive i branchen i mere end 10 år i Kina.Vi har et komplet sortiment af modeller og kan give kunderne en serie af LCD-skærmen salg af tjenesteydelser.Vores virksomhed har et stærkt hold, sælger, køber, efter-salg service.Service personale, test ingeniører, før du sender varer ikke garantere 100% kvalitetssikring for dig, giver oplysninger om produktet til forskellige LCD-skærme og touch-skærme, teknisk høring, vi har 4.7-20 tommer bestand dele mellem forskellige industrielle skærme, gælder For alle køretøjer, medicinsk udstyr, sprøjtestøbning maskiner, teknisk udstyr, etc.Hertil kommer, at vi også sælge tastaturer, servo drev og motorer, Plc ' er, encodere, LCD-invertere...fordi platformen har begrænsninger på antallet af produkter, der er uploadet, kan vi ikke vise alle produkter til dig i butikken, i butikken.Hvis du ikke kan finde det produkt, så lad mig det vide ved besked.Vi vil give dig den bedste pris.Alle produkter er testet inden levering, hvilket giver 90 dage af kvalitetssikring service.Kvalitet problemer, der er omfattet af garanti til enhver tid!Behovet for at købe flere kvantitative produkter, eller kontakt os via e-mail eller online kontakt.

T / T (wire transfer) / Western Union / Paypal, Spærrede, Alibaba Handel Sikkerhed. 1.DHL/EMS/UPS/FEDEX/TNT osv. 2. Køber er ansvarlig for eventuelle skatter eller afgifter, der er indsamlet af hans land. 1. Hvis du har spørgsmål efter at have modtaget varen, skal du kontakte os inden for 7 dage. 2. De returnerede varer skal forblive den samme, og du skal give os en forsendelse tracking nummer, den specifikke årsag til returneringen, vil vi vende tilbage eller erstatte den / de returnerede varer efter at have modtaget den retur.Din 5-stjernede positive feedback vil blive meget værdsat.Efter at have modtaget 5 stjerner, du kan nyde en 2% rabat på den næste ordre.Tak for din tid.Hvis du ikke er tilfreds med projektet, så kontakt os inden de forlader negativ feedback.Vi vil arbejde med dig, indtil du er tilfreds.

FAQ

Beskriv dit brand historie, herunder etablering og udvikling tidsplaner, delmål, osv.


  • Oprindelse: DE(Oprindelse)
  • Bruger: Universal
  • Certificering: INGEN
  • Trådløs Kommunikation: - Wire Kontrol
  • Frekvens: 433 MHz
  • Kanal: 1
  • Model-Nummer: ...

Skriv en anmeldelse!

1 2 3 4 5
Kvalitet
Pris